SNART SOMMERFERIE

Ferien nærmer seg med stormskritt, men vi har noen aktiviteter vi skal gjennomføre før vi kan ta fri.

Mandag 17. juni blir det fotballkamp mellom vinneren av fotballturneringen, 7. trinn, og de voksne.

Tirsdag 18. juni er det sommerfest for eleven på spesialavdelingen. De har øvd inn et flott program som de vil vise til foreldrene sine.

18. juni er det natursti for 1. -4- trinn. Eget infoskriv om dette er sendt ut. Du finner det også på It`s Learning.

18. juni er det idrettsdag for 5. -7. trinn. Eget infoskriv om dette er sendt ut. Du finner det også på It`s Learning.

Torsdag 20. juni er siste skoledag. Vi holder på tradisjonen med å avslutte skoleåret med fellessamling i gymsalen, før klassene avslutter året i klasserommet. Skoledagen er ferdig klokken 11. Da åpner SFO, for de som går der.

Vi ønsker alle en fin ferie.