MAI 2018

Fredag 4. mai deltar vi på «Sang i skolen». Hele skolen samles da i gymsalen kl 12.00 – 12.45, og skal synge sammen med 80 000 elever i hele Norge.

Skolens sangdag er en digital allsang – fest. I Oslo Konserthus spiller Oslo – Filharmonien opp til et kor av 1000 barnestemmer, og  konserten streames live  til flere enn 380 skoler over hele landet. Hans Majestet Kongen kommer til å være til stede under arrangementet i Oslo Konserthus. Vi følger konserten på storskjerm, og synger alt fra tradisjonelle folketoner og viser, til nyere låter og hits.

Dere finner mer informasjon om dette på www.musikkiskolen.no/skolenes-sangdag-2018

FRIDAGER I MAI

Elevene har fri tirsdag 1. mai, torsdag 10. mai, torsdag 17. mai, fredag 18. mai og mandag 21. mai.